Tässäpä suklaaherkkusuille oiva jälkkärivaihtoehto. Nämä ovat todella tuhteja ja täyteläisiä, joten pienikin pala kahvikupposen äärellä riittää tarjottavaksi. Mielestäni vaatii seurakseen vähintäänkin tuhtia makua raikastavia marjoja, mutta jäätelö kyytipoikana vielä vain lisää nautintoa. NAM! :)



Resepti on alkujaa Fazerin, mutta poikkesi siitä hiukkasen, eli alla resepti niin kuin minä sen tein.

200 g  voita
100 g  premium suklaata 70 %
100 g  tummaa leivontasuklaata
1 1/2 dl  vehnäjauhoja
1 dl  kaakaojauhetta
50 g  maitosuklaata
50 g  cashew pähkinöitä
3  munaa
3 dl  sokeria

Sulata paloitellut tummat suklaat voin kanssa ja sekoita tasaiseksi (Minä sulattelin hissukseen mikrossa). Vuoraa kulmikas 20 cm x 20 cm oleva vuoka leivinpaperilla. Rouhi maitosuklaa sekä pähkinät. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kaada joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos ja kääntele varovasti sekaisin. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä rouhittu maitosuklaa sekä pähkinät. Sekoita mahdollisimman vähän. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa n. 1/2 tuntia. Älä ylikypsennä sillä brownieden kuulu olla sisältä meheviä.

Tarjoile esim. vaniljajäätelön sekä vadelmien kera.