Nyt on aika vihdoin herätellä (taas) hiljaiseloa elänyt blogini henkiin. Normaaliin arkeen kotona olen ehtinyt opetella vajaa pari kuukautta ameriikan reissun jälkeen. Normaali arki rullaa jo suhteellisen sujuvasti ja harrastukset löytävät taas oman aikansa. Kakkuilua ei ole tullutkaan harrastettua puoleen vuoteen, joten nyt alkaa taas ideoita pullahtelemaan mieleen vähän väliä. :)

Yksi ikuisuus-projekti on tullut myös päätökseensä ja sain vihdoin maisterin-paperini takataskuun ja täydellä höyryllä tehdään jo jatko-opintoja. Valmistumista ei tosin olla juhlittu millään tavalla virallisesti ja jossain vaiheessa olisi tarkoitus perheen kesken (kunhan kaikki ovat paikan päällä) kahvitella oikein kunnolla ja silloin on luvassa sitten sitä valmistujaiskakkua. Tässä on muutama muukin projekti tiedossa, joten eiköhän tänne blogiin tässä pitkin kevättä putkahtele päivityksiä.

Tämän juustokakun tein joskus tammikuun alussa työpaikalle, mutta valitettavasti en ole taaskaan laittanut ylös mitä kakku on syönyt. Pohja on tavallinen keksi-voi-seos ja sisimpänä kakussa on vaniljainen täyte, johon olen sekoittanut soseutettuja pakastemansikoita. Ulompana on suklainen kerros, jossa on sekä tummaa että maitosuklaata. Joukkoon olen rouhinut noita kuvassa näkyviä amerikan tuliaisia eli Hershey's Kiss- piparminttusuklaita. 

Kakusta tuli hyvää vaikka omasta mielestäni piparmintturouhetta olisi saanut olla ehkä hitusen enemmän. Nuo karamellit ovat aivan mahdottoman hyviä. Ovat ilmeisesti kausituote, joita saa vain joulun aikaan. Nam nam, mitä herkkua. :)