Eli elämäni mauste. :) Päätin esitellä täällä myös leivonnan lisäksi sen toisen tärkeän harrastukseni eli koirani Patun.

Patu on reipas vähän päälle vuoden ikäinen bouvier-poitsu. Ensimmäinen ihka oma koirani ja tietysti aivan älyttömän ihana. :) Patun kanssa harrastellaan PK eli palveluskoira lajeja. Tottelevaisuutta, jälkeä ja esineruutua ollaan tähän mennessä ehditty harjoittelemaan ja listalle tulee jossain vaiheessa mahdollisesti vielä hakua. Vielähän me ehditään tämän nuoren miehen kanssa vaikka mitä. :)

Patu on semmoinen hyväntuulinen vesseli, joka ehdottomasti kyllä nautti talvesta..eli seuraavaa odotellessa. :) Kyllä kesäkin on ihan kiva kun metsät ovat täynnä keppejä mitä kannella ja pureskella. Patusta kuitenkin löytyy sitä vietikästä palveluskoiraa, jonka kanssa on mukava harrastella. Koira on syntymäkuuliainen ja aina innoissaan kun aletaan treenaamaan..varsinkin maastolajeja. Silloinhan saa rymytä metsässä. :) Näyttelyissäkin aiotaan käydä, kunhan joku järjestetään täällä pohojosessa tarpeeksi lähellä. Nyt ollaan vaan käyty epävirallisissa harjoitusnäyttelyissä, mutta kivoja kokemuksia ne ovat nekin.