Toisiin juhliin oli toiveena mustikkainen kakku violetti-valkoisin kukkakoristuksin ja toinen kakku, jossa maistuisi mansikka ja joka olisi koristelultaan hieman perinteisempi. Siitäpä sitten vain toteuttamaan, eli kakkupari nr. 2. :)
Mustikkakakussa on 6 munan sienikakkupohja ja välissä on mustikkahillon ja mustikkapiltin sekoitusta, valkosuklaalla höystettyä kerma-rahkaseosta sekä tuoreita mustikoita. Pursotukset ova vispikermaa ja koristeet marsipaanin ja sokerimassa sekoitusta.

Mansikkakakussa on 6 munan pohjan täytteenä ohut kerros mansikkahilloa ja sen päällä Kinuskikissan raikas mansikkatäyte pakastemansikoista. Pursotukset ovat vispikermaa ja koristeena on tuoreita mansikoita (valitettavasti ei vielä kotimaisia) sekä marsipaani-sokerimassa kukkia.

Nämäkin kakut oli ihana suunnitella ja toteuttaa. Pääsin itse vielä paikan päällä todistamaan, että kakut olivat todella olleet mieleiset. Onnittelut vielä tätäkin kautta valmistuneelle!

Huhheijaa, että olihan urakka. Paras palkka on kuitenkin se kun kuulee, että kakut ovat todella ilahduttaneet saajaansa heille tärkeänä päivänä. :)

Vielä kaikille valkolakin saaneille sekä ammattiin valmistuneille yhteisesti: ONNEA!