Tänä vuonna minulla olikin todella kiirrettä kevään lakkiaisjuhlien kanssa. Lupauduin tekemaan kakut kaksiin eri juhliin ja kaikki kakut olivat toiveiden mukaan erilaisia. Kakuissa oli kovasti tekemistä, mutta ihmeenkaupalla pysyin aikataulussa ja kakut pääsivät sovitusti juhlipöytiin. Kova urakka ja sen jälkeen olin väsynyt, mutta onnellinen. :) Tässäpä siis valmistujaiskakkupari numero 1.Isommassa levykakussa on 3 kääretorttupohjaa (4 munan) jotka kostutin vaniljamaidolla. Välissä on mansikkahilloa jonka sekaan sekoitin sulatettuja ja survottuja pakastemansikoita, jotta hillo ei olisi liian imelää. Välissä on myös vaniljarahka-kermaseosta (melkein litra kuohukermaa, 4 prk vaniljarahkaa ja desin verran vaniljakreemijauhetta). Pursotukset ovat vispikermaa ja kakun päällä on marsipaanilevy ja marsipaani-sokerimassa kukkasia.

Pyöreässä kakussa on 8 munan sienikakkupohja ja samat täytteet kuin levykakussakin, mutta tietysti isomman kakun määrät puolitettuina.

Isomman kakun koristeluiden suhteen sain vapaat kädet, kun taas toisen kakun tein sankarin toiveiden mukaisesti. Hän lähetti minulle kuvan kakusta ja yritin sen parhaani mukaan toteuttaa. Tosin pienin muutoksin, idea on kuitenkin sama. Nämä kakut oli ihan hauska toteuttaa. Kiitokset luottamuksesta ja vielä kerran onnittelut valkolakin johdosta!