Hyvää myöhäistä ystävänpäivää kaikille!!

Oli aivan ihana pitkästä aikaa päästä muovaamaan marsipaania ja tupsuttelemaan helmiäistomuväreillä. Pienetkin asiat riittävät tuomaan onnen tunteen. :) Tämä kakun vein työkavereille ja aamukahvittelijat vaikuttivat kovin tyytyväisiltä.

Kakussa on 5 munan sienikakkupohja jonka kostutukseen käytin vaniljasokerilla maustettua maitoa. Välissä on sipaisua marjasosepilttiä sekä kuohukerman (4 dl) ja mascarponejuuston (1 prk) sekoitusta, joka on makeutettu ripauksella tomusokeria sekä valmista kinuskikastiketta. Seokseen lisäsin vielä n. 4 liivatelehteä ja asettelin täytteen päälle 200 g pakastevadelmia.

Kakku on kuorrutettu valkoisella marsipaanilla jonka alle levitin kuohukermaa. Koristeet ovat marsipaanin sekä sokerimassan sekoitusta, joita olen värjännyt tomuväreillä.

Itse olen tyytyväinen lopputulokseen varsinkin puolen vuoden tauon jälkeen. Näppituntuma ei ole näemmä hävinnyt minnekään. :) Muutenkin tykkään tehdä ystävänpäiväkakkuja, koska niistä saa tehdä luvan kanssa romanttisia. :) Kakkuilukevät on siis avattu ja pian on tulossa lisää kakkuja. :)